top of page

i-tilivelho Tee se itse - Kirjanpito on
EDULLINEN, HELPPOKÄYTTÖINEN JA NEROKAS

240_F_331031852_5U0ySBawKFMCUjuVoJagJNDO

Kun teet itse, ymmärrät itse.

Tilivelhon tiliöinnin automatisoinnin ja tositteesi tapahtumalle oikean tilin löytymisen helpottamisen ansioista pystyt tähän itse.

Edullisuus näkyy alla olevasta hintavertailusta  perinteiseen tilitoimistopalveluun verrattuna.
Helppokäyttöisyyden tulet huomaamaan kun olet sisäistänyt ohjelman toimivuuden.Nerokkuus ilmenee lähinnä helppoudessa millä löydät tapahtumallesi oikean kirjanpidon tilin ja helppoudessa sen automaattisuusmäärittelyssä jatkolle sekä automaattisten tilinpäätösvientien mahdollisuudessa jopa kuukausikirjanpidoille.

TUKIRYHMÄT TOIMIVAT HYVIN JA OSAAVAT OHJATA
Taustamme on tilitoimistopalvelut, joihin olemme kohdentaneet nykyaikaiset it-ominaisuudet ja kun lisäksi niin mielellämme edelleenkin palvelemme pieniä yrittäjiä, niin olemme aina valmiita palvelemaan. 

 

logook.png
i-tilivelho
Tee se itse - Kirjanpito

Tilivelhotuki 
Tanja Keski-Liikala 
050 338 7786 
tanja.keskiliikala(at) econopal.fi 
by Econopal Oy

5750%402x_edited.png

Ohjelmointi
Juha Pentinmäki 
050 555 5887 
juha.pentinmaki(at) certum.fi 
by Certum Software Oy

5748%402x_edited.png

I-TILIVELHON KAIKKI OPPIVAT

Pelottavanakin pidetty kirjanpito on helppo ulkoistaa, mutta samalla ulkoistat osan tärkeää tietämystä yrityksestäsi, joka juuri sinun pitäisi tuntea. Tilivelhon asiantuntijat tukevat yrittäjää alusta loppuun. Tilivelhon avulla olet oman yrityksesi kirjanpidon ammattilainen. Et kuitenkaan yksin, vaan yhdessä Tilivelhon kanssa.
 

Tutustu i-tilivelhoon

Tutustu i-tilivelho-ohjelmaan tarkemmin. Kehitimme ohjelmaamme vielä entisestäänkin helpommaksi käyttää ja uudistus tulee ohjelmaan tämän kevään aikana.

bottom of page