top of page

Täydellinen muutos kirjanpidon tekemiseen

Ei tarvita erityisosaamista
Käyttö tietokoneella tai mobiililla
Vahva tukihenkilöstö
Automaattiset päivitykset
Ammattilaisten kehittämä
Ilmaiset tukipalvelut
Ilmainen kokeiluversio 
EKONOMITOIMISTO LOGO.png

Tilivelho on ollut edelläkävijä tiliöinnin automatisoinnissa


tilivelhon tuotemerkin omistaja Ekonomitoimisto A.Rajala Oy Jalasjärveltä, harjoitettuaan tili-ja it-toimintaa vuonna 2003 silloin jo 29 vuotta, kehitti ohjelmistoonsa ensimmäisenä Suomessa tiliöinnin automaattisuuden, mikä nyt on lähes kaikissa it-ohjelmistoissa itsestään selvyyksinä.

Nyt tilivelhon ohjelmistomme muine kirjanpitoa sivuavine seikkoineen on niin yksinkertaistettu ja automatisoitu, jotta pieni yrittäjä (yksinyrittäjä ja mikroyrittäjä) pystyy itse selviytymään alkuohjeistuksemme jälkeen kuukausikirjanpidon tekemisestä ja oppii näin lukemaan ja hyväksikäyttämään oman yrityksen raportit.

Nyt ohjelmamme on tehty nettiin pilvipalveluna i-tilivelhona, joka kirjanpidon lisäksi sisältää laskutusohjelmiston paperi-ja verkkolaskuineen.

Tukemme ja asiantuntemuksemme koko ajan käytössäsi


Hoidamme kaikki alkuvaiheen tekemiset (suostumuksellanne pankkiyhteysneuvonnat, tilikartan valinnat, nykyisen kirjanpitosi siirtosaldojen tallentamiset, yrityksesi muut määrittelyt), minkä jälkeen ohjeistuksellamme pääset tekemään uusien tapahtumiesi käsittelyn.
Voimme jopa tehdä muutaman kuukauden kirjanpidon puolestasi ja samalla tehdä automaattisia määrittelyitä, mikäli niin haluat.
 
Henkilöstömme tukee itse ohjelman käytössä ja antaa tapahtumillesi kirjanpidollisia ohjeita tarvittaessa.
Oleme erikoistuneet kymmenien vuosien ajan myös vaikeisiin verotuksellisiin tapauksiin ja hoidamme yritysjärjestelyt asiantuntemuksella.

Kirjanpidon kustannukset pienenevät huomattavasti eikä tilitoimistossa tarvitse enää käydä
Kustannukset putovat noin 2/3 entisestä eli jäljelle jää vain 1/3.

 

bottom of page